nani's FotoPage

By: nani talib

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 9-Aug-2008 02:18 Email | Share | | Bookmark
promotion

xedit pun gambar ni
xsempat g
nantila ek pas abis pesta konvo kat ukm ni saya edit
sesiapa yg rerajin singgahle kat booth saya kt pesta konvo ukm

Quote:
hok aloh patutla pic xmasuk2 bukan file jpeg..
booth I02 yg ada mug siap 30 minit..
konvo kt ukm dh abis dh pun


Sunday, 13-May-2007 12:13 Email | Share | | Bookmark
apa ni ek???

cuba, try, test teka.. menda apa ke ini???
 
 
View all 4 photos...


rasa2nya pic apa ni ek??? hehehehe
sendiri teka la ek..
sebenarnya aku suka tgk pic ni..

pic ni amik kat congkak..
kononnya nak g menembak la ngan si yuslina yusaf tu..
tp sampai2 sana je bknnya nampak subjek menarik tp nampak sg
mcm menarik2 kitorg mandi.. hehehehe
keje xseberapa mandi je lebih..
berjam2 gakla berenang..
almaklumlah dah lama xg berenang sg ni..

pic ni pun sebenarnya puas mengedit bg frame lawa2
tp xmau masuk kat fp ni la asyik tunjuk tanda 'x' je
last2 aku bg je entry biasa tanpa editing..


Sunday, 13-May-2007 11:14 Email | Share | | Bookmark

 
saje je nak try buat tag..
hehehe thank's to reactive zul ajor buat tag ni haaa..
sekejap je tag ni try je xde le lawa mana pun pic ni pun amik kat bukit tinjau ngan yuslina..
pas mandi sungai congkak.. hehehehe syokkk woooooo

mandi lebih dr keje..
pasni tukar tag lain lak.. hehehehehehe


Saturday, 12-May-2007 16:44 Email | Share | | Bookmark
pic lama..

 
 
 
View all 5 photos...






emmm nak load pic baru tp ada hati nak edit..
nak edit lak skrin xbrape sihat..
ada yg xnak edit xload dlm komp lg..
ishkkkk... byk betui dugaann..
bila la aku nak kaya ni nak beli monitor baru..
nak beli kamera pun xterbeli2 lagik.. hehehehe

boring plak tgk entry aku xde yg baru2 lagik ni..
baru teringat pic lama xload lagik..
ari tu masa nak load skali ngan bunga teratai pic2 yg ni di scan kan terbalik..
hampeh keduak betui laaa.. hehehehe
dah install photoshop pic dlm cd ni aku lupa kan..
skang baru teringat..

pic ni aku xedit pe pe pun..
cek kecewa seblum ni cek punya shadow 2 kali kaler merah..
benci cek nengoknyaaa..

tp cek xputus asa lagik..
cek akan usaha bila monitor ni dah cun nanti..

nikmatila entry lama yg xseberapa sgt ni ekkk..

@ life is drawing without an eraser @


Saturday, 5-May-2007 17:55 Email | Share | | Bookmark
cubaan lagik..

 
sbenarnya ada gak lg pic2 yg aku nak masuk xmasuk2 lagik kat fp ni
kononnya nak edit lu..
ngan skrin mcm ni xmendtgkan kerajinan kat aku laaa..
tula masalahnyaa..
tp smlm blajo skit mcm mana nak buat frame dan shadow ngan betui nila hasilnya..
tp aku masih xdpt nak adjust colornya..
xtaula kali ni shadow aku color merah lagik ke atau dah betui color shadow.. hehehehe
main blasah jeee...
nak g cc lak blum tentu cc tu ada photoshop
kalo kat shah alam tpt aku blajo dulu dah confirmla ada
kat area umah aku ni payah skit

pic ni plak masa kat kuala selangor ni
berenti tepi jln..
pastu melintas sampai ke tgh..
dahla xde devider cuma line putih besar je..
nasib baik jln tu besar...
lori lalu jeee rasa mcm nak melayang je aku kat tgh2 tu hehehehe
apa2 pun ni la hasil aku yg xseberapa sgt



[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net